Mjømna Kystcamp

Bil- og båtferie

Mer info
velkommen-til-mjomna-bil-og-batferie

Velkommen til Mjømna Kystcamp

Vi tilbyr oppstillingsplasser for bobil og campingvogner på idylliske Mjømna - helt ytterst i Sogn og Fjordane.

Mjømna Kystcamp finner du på Mjømna i et lite øysamfunn i ytre Gulen. Den har en unik beliggenhet ved sjøen hvor det er gode muligheter for fiske, padling og bading. Ta gjerne en båttur og nyt den vakre skjærgården rundt øyene. Opplev den flotte naturen med å gå i marka eller på fjellet hvor en har en storslagen utsikt mot øyer, holmer og hav fra det høyeste punktet "Piltevarden".

Vi ønsker deg velkommen til et hyggelig og naturnært opphold.

Bobil

Oppstillingsplassene for bobiler er idyllisk plassert helt ved sjøen, og lett tilgjengelig fra vei. Mjømna Kystcamp har åpent hele året, med forbehold om frost på vinterhalvåret.

Campingvogner

Oppstillingsplasser for campingvogner leies ut på åremål, med mulighet for spikertelt. Vognene plasseres med utsikt til sjø og fjell, ta kontakt for mer informasjon og illustrasjoner.

Kontakt: info @ mjomna . no / 905 48 175

Latitude: 60.91976 | Longitude: 4.903137

camping

Mjømna Kystcamp byr på idylliske omgivelser

Bobilparkering

Oppstillingsplasser for bobiler få meter fra sjøen. Teltplasser tilbys på forespørsel. Var har 25 sjønære oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner, tilrettelagt med strømuttak på 16A.

Vi har 32 oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner på felt C, også disse med 16A strømuttak.

Båt og kajakk

Muligheter for båtleie og kajakkleie. Bryggeanlegget er under utbygging og forventes ferdig og presentabelt som gjestehavn sommeren 2019. Det er anlegg for fylling av bensin og diesel i umiddelbar nærhet både for båter og biler.

Mjømna Kystcamp har 4 båter til disposisjon, fra 14 til 21 fot, utenbords- og innenbords motor. Det er også kajakker til disposisjon for padleturer i nærområdet og skjærgården rundt i ytre Gulen.

Langtidsopplag

Utleie av oppstillingsplasser for vogner på åremål, vi legger til rette for 34 fastplasser, hvor 22 er allerede kontraktfestet. Alle plasser har tilgang til 16A strømuttak med måler, og poster for vann i nærheten. Vi har noen ledige tomter igjen, ta kontakt for visning! 

Fasiliteter

Nye servicebygg med dusj, toalett, vaskemaskin og tømming. Felt for fastvogner har nytt servicebygg tilknyttet området.

Wifi

Det tilbys wifi med dekning på camping-området

Tur

Området er kjent for dykker-muligheter, ellers er det merkede turstier ved og på fjellet i nærheten

Servicetilbud

I nærhet ligger byggevareforretning og båtplass, dagligvarebutikk er på Byrknes og Sløvåg 

Skogssti og lekeplass

Det er opparbeidet lekeplass og tur-sti i skogen som omslutter campingen på nordsiden. 

section-page-kajakk
aktiviteter

Mjømna Kystcamp

Du ankommer Mjømna Kystcamp ved å følge Fylkesvei 4 fra Sløvåg Ferjekai, over Sandøyna og deretter til Mjømna. Kjøretid estimeres til under 25 minutter. Se Google maps

Nærområdet byr på korte og enkle fjellturer på Mjømna og naboøyene rundt, og Mjømna kan by på gode fiskemuligheter. Ekspressbåten som anløper Mjømna, og i gangavstand fra campingen, gir deg mulighet til dagsturer til Sogn, Nordfjord og Bergen.

aktivitet-fisking-og-batturer

Båttur

Motorisert båttur i området – enten for fiske eller tur i skjærgården – er en ren nytelse. Båtlivet er en viktig brikke i livet på Mjømna, i historiske tider og den dag idag. Lei eller ta med egen båt, fra Mjømna har du fine muligheter til å besøke havner som Skjerjehamn, Eivindvik eller Hardbakke – som alle tilbyr forfriskninger.

Fjordkysten tilbyr øyhopping til Solund, Værlandet og Bulandet.

Fisking

Bobil-plassene befinner seg kun få meter fra sjø, og området rundt Mjømna har mange gode fiskeplasser fra land og fra båt.

Med fiskelykke får du makrell, torsk, sei, lange og lyr i Mjømnesundet rett utenfor campingen.

 

Kajakk

Utforsk Mjømne-sundet, holmer og skjær på nært hold!

Padleturer med kajakk i området er en opplevelse, og en kan legge korte og lengre turer til holmer og skjær, havner og gjestegiveri. En tur ut igjennom Søre Grimesundet, Svartesundet med Koksøysundet og tilbake via Skjerjehamn er å anbefale.

Du kan ta med din egen kajakk, eller lei havkajakker med vest og åre fra Mjømna Kystcamp.

sample-slider
sesongen-twozeroonenine

Sesongen 2019

Sesongen starter med “Pinsetreff” for Bobilforeningen. Vi har vært heldige og hatt besøk av foreningen flere ganger tidligere og håper gjestene også trives denne gang!

Det vil bli arrangert samlinger med krabbebord minst 2 ganger iløpet av sommeren – følg med på facebook-siden vår for nærmere invitasjon og datoer.

Utkant-festivalen samler artister og gjester på den gamle handelstaden Skjerjehamn – og iløpet av siste helgen i juli vil flere tusen besøkende ta turen innom festivalen for musikk og stemning.section-page-video-two
aktivitet-fjellturer

Fjellturer og turområder

Det er et rikt turtilbud på Mjømna og øyene rundt. Høyeste toppen på Mjømna er 194 moh, og kan nås ved å gå opp via begge ender av fjellet, og det brattere alternativet “Stien” rett opp som en finner ca. midt på fjellet sett fra vestsiden og fra campingen. “Stien” er en delvis murt trapp som starter ved foten av fjellet – litt nord for fossen, og som ender opp på et platå i nærheten av Stiksvatnet. Fjellet har gode oppmerkede og opptråkkede stier å følge. Turen varer varer typisk mellom 1 og 2 timer.

fjelltur01


Fra toppen kan en se langt til havs og langt innover Gulen Kommune. Herifra ser en også rett ned på det gamle handelsstedet Skjerjehamn. I vest ser en Byrknesøy, i nord har en Sognefjorden og i sør skimter en Mongstad og Fensfjorden.

Sandøyna og Byrknesøy omslutter Mjømna, begge disse har lett tilgjengelige og merkede stier i utmark og fjellet. “Veten” på Byrknesfjellet er et attraktiv utkikkspunkt for mange turgåere. Ytre Gulen Turlag har flotte presentasjoner og informasjon om aktiviteter og tilgjengelige turer i området.

Fjordkysten er også en verdifull kilde for aktiviteter og eventer i området som festivaler, øyhopping, fjelltur og vandring i fjordlandskapet. Ta en kikk innom nettsiden til Fjordkysten for å oppdage verden her ute i havgapet – eller ta en hyggelig prat med oss i Mjømna Kystkamp.

En kan kombinere båttur med fjelltur – da er Alden i Askvoll et godt mål med 480 meter opp fra havet. Her er det brygge for å kunne legge til med båt.

Innenfor rekkevidde er også Norges vestligste fyr Utvær med flott natur, mye hav og rik historikk. Dette er en tur du må forvente vil ta 5-6 timer en finværsdag.

Det arrangeres motbakkeløp på Mjømna, “Piltevarden Motbakkeløp” palmelørdag – dette inneholder både en sosial tur- og familieklasse samt en løpsklasse hvor en strever for bestetiden opp den 194 meter høye toppen, men 2.6 km lange turen som starter ved Mjømna Kirke.

section-page-krabbe
krabbelag

Krabbebord

Kystkampen har tradisjon for å inviterte til hyggelig, og ikke minst smakfullt krabbebord hver høst. Vi fisker krabbe, koker denne og inviterer gjester til hyggelig lag også denne høsten! Vi benytter uteområdet ved den gamle sjøbua og et helt nytt naust som inneområde om det skulle bli kaldt på kveldingen.

Nøstet på området innredes som buffet-bord. Kom med båt, vogn eller bobil – det er ikke mye som er bedre enn fersk, nykokt krabbe på sensommeren.

Vi benytter gjerne det nye naustet vårt som fellesområde for live-musikk.

fourseventwo-two

Kontakt oss!

Ta kontakt ved spørsmål og henvendelser, vi følger opp fortløpende.