fbpx

5. – 10.april 2023: Påska

Vi ynskjer alle bobil, campingvogn eigarar, teltarar og fastliggarar hjertelig velkommen til sesongopning på Mjømna Kystcamp. Alt er klart for å ta dykk imot.

Mykje spennande skjer framover, følg med på heimesida og facebook.

Open kiosk med salg av pizza, burger og pølser.

Musikk Påskeafta 8. April frå kl. 21.00 nede på brygga og naustet med vår kjendte og gode musikkmaker Kjell Kallestad.

Booking under arrangement

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, gå gjerne inn på Campio for å sjå tilgjengelighet på oppstillingsplassene.

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

16.- 21.mai 2023: Samling og mat 

Matmeny med super torskemiddag tilrettelagt av Kjell Kallestad som også sørger for musikken denne helga.  Open kiosk med salg av pizza, burger og pølser.

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

26. – 29.mai: Pinsehelg

Arrangement der lokale småbedrifter og handverkskunstnarar kan presentere produkt. Vi har open kios med salg av pizza, burgere og pølser.

Musikk blir vurdert, nærmare info når vi nærmer oss.

Vertskapet Mjømna Kystcamp

23.-25. juni 2023: Midtsommerfest

Tradisjonen blir følgt opp med midsommerfest arrangement for store og små, rebusløp og eller Quiz, bålbrenning om været tillet det, grilling.

Tradisjonell matmeny med rømmegrøt og spekekjøtt med tilbehør.  Open kiosk med salg av Pizza store og små, burgers og pølser.

Musikk: CAPS sørger for musikken denne gangen.

Velkommen til ei trivelig helg på Mjømna Kystcamp

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, gå gjerne inn på og book plassen allerede nå

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

27.-29.juli: Utkantfestivalen på Skjerjehamn

Utkantfestivalen er tradisjon for både lokale og tilreisande. I tidligare år har vi vært vertskap for mange besøkande til denne store og godt kjente Utkant-festivalen, og også i år ønsker vi velkommen til besøkande i forbindelse med festivalen. Det er gode muligheter for å skyss videre til festivalområdet kvar dag.

Vi vil ha open kiosk med salg av pizza, burger og pølser m.m.

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, sikre deg gjerne forhåndsplass ved å booke tidlig på denne lenka: Campio

1.-3.september: Tradisjonsrik krabbe- og sjømat-fest

Mer info kommer

Kontakt oss

We welcome you to contact us for more information
about your stay.