fbpx

Mjømna Kystcamp opner sesongen i Palmehelga med program for heile sesongen 2024!

Palmehelga 2024

Allerede frå palmelørdag 23. Mars er vi i gang med det tradisjonelle motbakkeløpet Pilten Opp på Mjømna. Campingen er klar for alle som ønsker det.

Påske-helga 2024

Skjærtorsdag 27. Mars til 2. Påskedag 1. April.
Mjømna Kystcamp er open og klar for gjester som vanlig.

Skjærtorsdag allerede med Reke-bord med tilbehør,
Langfredag kjører vi med Quiz,
Påskeafta med open kiosk og kjøkken med musikk på kveld.

1. Påskedag med aktiviteter og påskeleikar for familiar og born.

Mai med onsdag 1. Mai, Frigjeringsdagen onsdag 8. Mai og Kristihimmelfartsdag torsdag 9. Mai.

  1. mai med Pinsehelga til 20. Mai:

NBCC har heile Felt C til disposisjon denne langhelga ca 30 plasser. Mjømna Kystcamp har begge felt nær sjøen disponibel for alle andre gjester som elles måtte ynskje å komme ca 28 plasser +.

Programmet er om lag slik:

18. mai satser vi på ein dag med marknad spesielt for utstillarar av ulik slag for salg, som handverks  kunst samen med strikk og div., tidsramme kjem seinare.

Mjømna Kystcamp opner opp for servering frå Kiosk og Kjøkken alle dager. Alle våre båter er då klar for utleie for dei som ønsker sjølivet.

Jonsok/sangthans: 

Fredag  21. er jonsok-helg med jonsokafta 23. juni.

Aktivitet er planlagt med rebuser og konkurranser på fredag. Lørdag med musikk og bålbrenning,  grilling og grøt-servering

Utkant veke:

Festival-tid på Skjerjehamn er nest siste veka i Juli, frå 25. til 28 Juli. Sjå nettsida https://utkant.com/.
Artistar som Lars Vaular, Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga, Bigbang, Madcon og ikkje minst CC Cowboys m.fl. blir å toppe allsang-bandet Fagernes Yacht Klubb ute i havgapet.

 

 

 

 

Mjømna Kystcamp tilbyr leveranser frå open kiosk og kjøkken, dusj og overnatting – det forventes skyssbåt fra Mjømna Kai inn til Skjerjehamn kvar dag – i år som tidligare år.

Krabbe- og sjømat-fest

Ein av høgdepunkta for sesongen er den etterkvert tradisjonsrike krabbe- og sjømat-festen me steller i stand. Hald av første helg i september, 30.august til 1.september. Mjømna Kystcamp lager til et krabbemåltid med lokalfanga krabber og fyller på med fantastisk sjømatbord med reker, røyeørret, salat og tilbør – og sjølvsagt med underholdning på kvelden.

Vær tidlig ute og book plass 🙂

UTKANT 2023

UTKANT er ein årleg festival på Skjerjehamn. I 2022 var vi heldige og fekk vere vertskap for mange av besøkande til festivalen. Dette gav meirsmak!

I år også ønsker vi alle besøkande til UTKANT velkommen til Mjømna Kystcamp, for overnatting under festivaltida. Vi vil ha open kiosk med salg av Pizza, burgere og hotdog. Mat må førehandsbestillast innan 23:00, tlf: +47 413 24 912.

Det er mulig å førehandsbetille plass for bobiler, vogner og telt. Vi har i år oppretta eit bookingsystem, i samarbeid med Campio. For plassbestillinger på Mjømna kystcamp, gå gjerne inn på:

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp!

 

 

Båtrute 1 – Mjømna til Skjerjehamn

Det er sett opp båt som går frå Mjømna Kai (umiddelbar nærhet til Kystcampen) og til Utkant og direkte inn på festivalområdet. Billett må ein ha før ombordstiging og det anbefalast å bestille billett i god tid.

 

Billett kjøpes:

Om det er meir du lurer på om andre transportmiddel, så kan du gå inn på denne lenka eller skanne QR-koden:

 

 

 

 

 

 

 

 

Båtrute – Torsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

Båtrute – Fredag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Båtrute – Lørdag

5. – 10.april 2023: Påska

Vi ynskjer alle bobil, campingvogn eigarar, teltarar og fastliggarar hjertelig velkommen til sesongopning på Mjømna Kystcamp. Alt er klart for å ta dykk imot.

Mykje spennande skjer framover, følg med på heimesida og facebook.

Open kiosk med salg av pizza, burger og pølser.

Musikk Påskeafta 8. April frå kl. 21.00 nede på brygga og naustet med vår kjendte og gode musikkmaker Kjell Kallestad.

Booking under arrangement

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, gå gjerne inn på Campio for å sjå tilgjengelighet på oppstillingsplassene.

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

16.- 21.mai 2023: Samling og mat 

Matmeny med super torskemiddag tilrettelagt av Kjell Kallestad som også sørger for musikken denne helga.  Open kiosk med salg av pizza, burger og pølser.

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

26. – 29.mai: Pinsehelg

Arrangement der lokale småbedrifter og handverkskunstnarar kan presentere produkt. Vi har open kios med salg av pizza, burgere og pølser.

Musikk blir vurdert, nærmare info når vi nærmer oss.

Vertskapet Mjømna Kystcamp

23.-25. juni 2023: Midtsommerfest

Tradisjonen blir følgt opp med midsommerfest arrangement for store og små, rebusløp og eller Quiz, bålbrenning om været tillet det, grilling.

Tradisjonell matmeny med rømmegrøt og spekekjøtt med tilbehør.  Open kiosk med salg av Pizza store og små, burgers og pølser.

Musikk: CAPS sørger for musikken denne gangen.

Velkommen til ei trivelig helg på Mjømna Kystcamp

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, gå gjerne inn på og book plassen allerede nå

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

27.-29.juli: Utkantfestivalen på Skjerjehamn

Utkantfestivalen er tradisjon for både lokale og tilreisande. I tidligare år har vi vært vertskap for mange besøkande til denne store og godt kjente Utkant-festivalen, og også i år ønsker vi velkommen til besøkande i forbindelse med festivalen. Det er gode muligheter for å skyss videre til festivalområdet kvar dag.

Vi vil ha open kiosk med salg av pizza, burger og pølser m.m.

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, sikre deg gjerne forhåndsplass ved å booke tidlig på denne lenka: Campio

1.-3.september: Tradisjonsrik krabbe- og sjømat-fest

Mer info kommer

Kontakt oss

We welcome you to contact us for more information
about your stay.