fbpx

UTKANT 2023

UTKANT er ein årleg festival på Skjerjehamn. I 2022 var vi heldige og fekk vere vertskap for mange av besøkande til festivalen. Dette gav meirsmak!

I år også ønsker vi alle besøkande til UTKANT velkommen til Mjømna Kystcamp, for overnatting under festivaltida. Vi vil ha open kiosk med salg av Pizza, burgere og hotdog. Mat må førehandsbestillast innan 23:00, tlf: +47 413 24 912.

Det er mulig å førehandsbetille plass for bobiler, vogner og telt. Vi har i år oppretta eit bookingsystem, i samarbeid med Campio. For plassbestillinger på Mjømna kystcamp, gå gjerne inn på:

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp!

 

 

Båtrute 1 – Mjømna til Skjerjehamn

Det er sett opp båt som går frå Mjømna Kai (umiddelbar nærhet til Kystcampen) og til Utkant og direkte inn på festivalområdet. Billett må ein ha før ombordstiging og det anbefalast å bestille billett i god tid.

 

Billett kjøpes:

Om det er meir du lurer på om andre transportmiddel, så kan du gå inn på denne lenka eller skanne QR-koden:

 

 

 

 

 

 

 

 

Båtrute – Torsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

Båtrute – Fredag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Båtrute – Lørdag

5. – 10.april 2023: Påska

Vi ynskjer alle bobil, campingvogn eigarar, teltarar og fastliggarar hjertelig velkommen til sesongopning på Mjømna Kystcamp. Alt er klart for å ta dykk imot.

Mykje spennande skjer framover, følg med på heimesida og facebook.

Open kiosk med salg av pizza, burger og pølser.

Musikk Påskeafta 8. April frå kl. 21.00 nede på brygga og naustet med vår kjendte og gode musikkmaker Kjell Kallestad.

Booking under arrangement

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, gå gjerne inn på Campio for å sjå tilgjengelighet på oppstillingsplassene.

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

16.- 21.mai 2023: Samling og mat 

Matmeny med super torskemiddag tilrettelagt av Kjell Kallestad som også sørger for musikken denne helga.  Open kiosk med salg av pizza, burger og pølser.

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

26. – 29.mai: Pinsehelg

Arrangement der lokale småbedrifter og handverkskunstnarar kan presentere produkt. Vi har open kios med salg av pizza, burgere og pølser.

Musikk blir vurdert, nærmare info når vi nærmer oss.

Vertskapet Mjømna Kystcamp

23.-25. juni 2023: Midtsommerfest

Tradisjonen blir følgt opp med midsommerfest arrangement for store og små, rebusløp og eller Quiz, bålbrenning om været tillet det, grilling.

Tradisjonell matmeny med rømmegrøt og spekekjøtt med tilbehør.  Open kiosk med salg av Pizza store og små, burgers og pølser.

Musikk: CAPS sørger for musikken denne gangen.

Velkommen til ei trivelig helg på Mjømna Kystcamp

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, gå gjerne inn på og book plassen allerede nå

Vi ynskjer sjølvsagt også alle andre utover campinggjestane, hjertelig velkommen til Mjømna Kystcamp.

27.-29.juli: Utkantfestivalen på Skjerjehamn

Utkantfestivalen er tradisjon for både lokale og tilreisande. I tidligare år har vi vært vertskap for mange besøkande til denne store og godt kjente Utkant-festivalen, og også i år ønsker vi velkommen til besøkande i forbindelse med festivalen. Det er gode muligheter for å skyss videre til festivalområdet kvar dag.

Vi vil ha open kiosk med salg av pizza, burger og pølser m.m.

Det vil være fornuftig og fordelaktig å førehandsbestille plass for bobiler og vogner. Vi har i år oppretta bookingsystem og samarbeid med Campio for plassbestillinger på Mjømna Kystcamp, sikre deg gjerne forhåndsplass ved å booke tidlig på denne lenka: Campio

1.-3.september: Tradisjonsrik krabbe- og sjømat-fest

Mer info kommer

Kontakt oss

We welcome you to contact us for more information
about your stay.