fbpx

Bobil

Oppstillingsplassene for bobiler er idyllisk plassert helt ved sjøen, og lett tilgjengelig fra vei. Mjømna Kystcamp har åpent hele året, med forbehold om frost på vinterhalvåret.

Campingvogner

Oppstillingsplasser for campingvogner leies ut på åremål, med mulighet for spikertelt. Vognene plasseres med utsikt til sjø og fjell, ta kontakt for mer informasjon og illustrasjoner.

Bobilparkering

Oppstillingsplasser for bobiler få meter fra sjøen. Teltplasser tilbys. Vi har 25 sjønære oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner, tilrettelagt med strømuttak på 16A.

Vi har 32 oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner på felt C, også disse med 16A strømuttak.

Langtidsopplag

Utleie av oppstillingsplasser for vogner på åremål, vi har lagt opp 34 fastplasser, hvor alle er kontraktfestet. Alle plasser har tilgang til 16A strømuttak med måler, og poster for vann i nærheten. Vi har noen ledige tomter igjen, ta kontakt for visning!

Båt og kajakk

Muligheter for båtleie og kajakkleie. Bryggeanlegget er under utbygging og forventes ferdig og presentabelt som gjestehavn sommeren 2019. Det er anlegg for fylling av bensin og diesel i umiddelbar nærhet både for båter og biler.

Mjømna Kystcamp har 4 båter til disposisjon, fra 14 til 21 fot, utenbords- og innenbords motor. Det er også kajakker til disposisjon for padleturer i nærområdet og skjærgården rundt i ytre Gulen.

Fasiliteter

Nye servicebygg med dusj, toalett, vaskemaskin og tømming. Felt for fastvogner har nytt servicebygg tilknyttet området.

Wifi

Det tilbys wifi med dekning på deler av camping-området

Tur

Området er kjent for dykker-muligheter, ellers er det merkede turstier ved og på fjellet i nærheten

Servicetilbud

I nærhet ligger byggevareforretning og båtplass, dagligvarebutikk er på Byrknes og Sløvåg

Gass

Vi tilbyr å bytte eller selge 10 og 11 kg stål eller kompositt med både industri- og fritidskopling.

Vi har også 5 kg flasker i kompositt og kan også skaffe mindre flasketyper. Pris vil variere etter flasketype og innhold. Prisliste ved resepsjon og på “Gass-skap” eller ved førespørsel.

Skogssti og lekemuligheter

Det er opparbeidet lekeplass og tur-sti i skogen som omslutter campingen på nordsiden. Videre er det satt opp leikeapparater på området

Kontakt oss

We welcome you to contact us for more information
about your stay.